Jongste talenten in de prijzen! En 3x een 4e plaats in play off 6e divisie.

E-mailadres Afdrukken PDF

 

pre rijssen

                                                   foto: L marinthe bakker 2007/ R lidian de vies 2006    

DRUK TURNWEEKEND IN RIJSSEN EN ALMELO!!!!!  

JONGSTE TURNSTERS DOEN MEE IN TALENTENWEDSTRIJD IN RIJSSEN.

De allerkleinste selectieleden mochten zaterdag in Rijssen laten zien wat ze geleerd hebben in de lessen en zich meten met de rest van overijssel.

In de 1e wedstrijd de meisjes die geboren zijn in 2007,in de wedstrijdoefening geen verschil met de oudere dames en dus een goed meetpunt in de jonge carriere.

Marinthe Bakker,Roos Weerstand en Jeanne de Boer ,alle dames lieten een perfecte balkoefening zien ,Marinthe en Jeanne werden 1e op dit belangrijke onderdeel.

De brug werd goed afgewerkt alleen jeanne schoot los van de stok maar de rest van de oefening was mooi en verzorgd en Roos werd zelfs 5e met 12,700 punten,op de vloer liet Marinthe een prachtige oefening zien ook daar een 1e plaats score 13,500.

Marinthe mocht over het totaal een mooie zilveren medaille in ontvangst nemen ,Jeanne stond er net naast op de 4e plaats.

De tweede wedstrijd waren joyce Pasterkamp Janieke Brands en kristie anne Zeeman (2006)op de wedstrijdvloer ,zij gingen naar huis met een mooi diploma en een 8e 9e en 13e plaats.

De laatste wedstrijd nog twee talenten,Sanne Jelies en Lidian de Vries(2006), sanne werd 2e op de brug maar ook op de balk maakt ze sprongen vooruit en scoorde ze 13,500 (deze meisjes doen ook handstand op de balk!!!)jammer genoeg ging de laatste sprong niet helemaal goed anders was het zilver voor Sanne geweest.

Lidian sloeg een mooie slag op de brug 13,100 punten en een 1e plaats en ook op de balk 13,600 en een derde plaats ook in het totaal klassement werd lidian derde en dus een bronzen medaille voor haar,het talent voor de toekomst is dus goed uit de startblokken gekomen in hun wedstrijdervaring nemen ze een positief gevoel mee.

In Almelo was gelijktijdig de play off wedstrijd voor de 6e divisie!!!

Denice post mocht de spits afbijten in de categorie jeugd 2.

Nadat ze de sprong,brug,balk vlekkeloos had uitgevoerd was het wachten op het cijfer van het laatste toestel vloer helaas werd deze iets lager beoordeelt en eindigde ze net naast het podium op een 4e plaats

Daarnaast heeft zei zich weten te plaatsen voor de finale 10 mei in heino. Vervolgens was het de beurt aan annelies wakker en frederique pronk welke uitkwamen in de categorie pupil 1 ook zei wisten hun wedstrijd te verbeteren vergeleken met de voorwedstrijd annelies wakker werd 4e en wist zich te plaatsen voor de finale frederique pronk werd 9e en plaatste zich helaas niet. Als laatst van de dag waren de pupil 2 en de jeugd 1 aan de beurt. Fetske baarssen was in de voorwedstrijd geblesseerd en doet voor het eerst mee dus was nog wat zenuwachtig toch wist fetske baarssen zich te plaatsen voor de finale met een mooie 4e plaats joanne oost viel helaas net buiten de boot met een 5e plaats. Bij de pupillen 2 wist jennine jelies zich te plaatsen de andere helaas niet petra de boer werd 10e mardi de vries 14e en leanne de jong 18e

Marja hakvoort pakt weer zilver!

E-mailadres Afdrukken PDF

marja podium

FINALE 4E DIVISIE MET MOOIE PRESTATIES

afgelopen zaterdag was de sporthal in Nieuwleusen het strijdtoneel voor de 4e divisie turnsters.

De districtsplaatsen en podiumplaatsen werden verdeeld en daar werd hard voor gestreden.

Dat in de finalewedstrijd de turnsters dicht bij elkaar zitten qua niveau is logisch dus het gaat om tienden om door te gaan of een medaille te pakken.

Williene timmerman en Ella Ras (2005)lieten mooie stabiele oefeningen zien op alle toestellen vooral op de balk zag het er prima verzorgd uit en werden mooie scores van 13,350 voor Ella en williene scoorde zelfs 13,850 punten ook op sprong en mooie score voor williene 14,125.

williene mag daarmee door naar het district met een 6e plaats in totaal en Ella zat er net naast met een 10e plek.

De pupillen hebben prima gepresteerd maar het was net niet genoeg voor het district maar er werden wel weer stappen vooruit gemaak,bijvoorbeeld door carlien loosman op de brug,13,650 en een derde plaats.

De jeugd was goed bezig en marja Hakvoort mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen,totaalscore 51,375 en derde op de brug met 13,300,de beste op sprong was jacoline post met 12,050 punten.

Janna Ras mag samen met Marja naar het district want zij legde beslag op de 6e plaats met 50,275 punten.

De districtsfinale is op 24 mei in Lelystad.

Josephina hoekstra pakt bronzen plak in de finale!

E-mailadres Afdrukken PDF

 

joosFINALE TURNEN 5E DIVISIE IN HENGELO.

Josephina Hoekstra weer op het podium!!!

Zaterdag werd de finale turnen in hengelo gehouden en een flink aantal turnsters plaatsten zich voor deze wedstrijd.

Willianne van den berg turnde een prima wedstrijd in de pupil 1 categorie ze was de beste op sprong met 13,725 en ook op de balk liet ze een hele mooie oefening zien het eindresultaat in het klassement was plaats 7.

Sarah Polinder had pech bij het onderdeel sprong ze kwam niet goed uit en kon niet doorspringen daardoor ging haar gemiddelde flink omlaag en kon ze het goud van de voorwedstrijd niet evenaren.

Aliene Bakker eerstejaar junior turnde een prima wedstrijd met een vierde plaats op sprong en een 3e op balk met een topscore van 11,900 punten kwam ze op de 10e plaats met 44,025.

Seniore Joanne Ras net weer 3 maanden terug in de selectie zette een mooie brugscore op de borden,11,150 punten en een tweede plaats.

Alicia kapitein liet zien dat de balk haar onderdeel is een prachtige oefening met boogje en een 11,500 was haar beloning.

Josephina Hoekstra pakte weer de prijzen en op sprong was er applaus voor haar,een prachtige Yamasita en een tweede plaats op sprong met 11,325 punten de basis voor een mooie wedstrijd was gelegd en dat bleek in de einduitslag,een mooie bronzen medaille met een eindtotaal van 44,575 was dik verdiend.

contributie

E-mailadres Afdrukken PDF

Namens de penningmeester even een mededeling zodat er geen misverstanden komen. Maar doordat de penningmeester een verouderde versie van xp heeft en op een ander programma over gaat adviseerde de bank haar om voor 31-3-14 de contributie nog te verwerken voor de maand april want na 31-3-14 is het programma wat zij gebruikt niet meer beveiligd maar hier had zij als afschrijf datum bij gezet 25-4-14 maar nu heeft de bank het dus van de maand maart en april gelijk geincasseerd en dit kan de penningmeester niet meer terugdraaien dus hoop dat u hier begrip voor kunt opbrengen en dat de maand maart en april zijn betaald ons wel gemeend excuus voor dit ongemak.

Pagina 1 van 12

Banner
Banner
Banner
Banner

Sponsoren

 

 


 

Wie is online

We hebben 1 gast online

Inloggen