NIEUWS

E-mailadres Afdrukken PDF

Beste Leden/ouders

Bij het innen van de contributie staat een verkeerde maand vermeld het gaat om Januari 2015.

de Acrocontributie is gewijzigd:

1 uur €10

2 uur €15

3 uur €17,50

elk volgend uur €2,50 extra

namens de penningmeester.

 

A SELECTIE SPRINGT OP NIVEAU IN EMMELOORD

PLAATSINGSWEDSTRIJD NOORD IN LEMMER

ouder en kind gym

E-mailadres Afdrukken PDF

alt

Ouder en kindgym

Ouder & kindgym is bedoeld voor de peuter van 2 tot 4 jaar, die samen met vader , moeder of opa (bebe) en oma (bes) , lekker wil gymmen in een 'echte' gymzaal.

 

Hedendaagse ouders/ verzorgers willen graag iets doen met hun kind”. "Thuis schiet het er vaak bij in om intensief met het kind bezig te zijn. Dat is meestal de grootste beweegreden voor deelname aan ouder- en kindgym. Sommige ouders vinden de gym een goede uitlaatklep voor hun energieke kind. Bovendien is het een gelegenheid om met andere opvoeders in contact te komen.”

Binnen de ouder en kindgym zijn het natuurlijk de peutertjes die centraal staan. Door hen allerlei situaties aan te bieden op het gebied van klimmen/klauteren, springen, rollen, duikelen, zwaaien en balanceren kunnen ze hun bewegingservaring vergroten. Allerlei dingen doen die thuis niet kunnen…. en er nog van leren ook: motoriek wordt ontwikkeld, er wordt gecommuniceerd door lichaamstaal en al bewegend ontdekken de kinderen hun mogelijkheden en beperkingen. Grenzen worden opgezocht en overwonnen met als resultaat een applaus van enthousiaste vaders, moeders of volwassene die mee is. En dat doet erg goed hoor!

Ook komen spelenderwijs allerlei begrippen aan bod (in/uit/op/onder/groot/klein/hoog/laag, en kleuren etc.). Natuurlijk wordt er ook gespeeld met ballen, hoepels, touwtjes, blokken en zelfs oude kranten.

Zoals je kunt lezen; een leerzame, sociale en gezellige les. Waarbij we de kinderen uitdagen, maar plezier en bewegen bovenaan staat!

 

De lessen worden o.l.v. Miranda Knol gegeven in

Sporthal de Vlechttuinen

Woensdag: 9:00 tot 10:00 uur kinderen tussen 2 en 3 jaar.

10:00 tot 11:00 uur kinderen tussen 3 en 4 jaar.

 

De kosten zijn €12,50 per maand. Broertjes of zusje mogen meegebracht worden. Wanneer deze actief mee kunnen doen, komt er €2.50 per maand bij op.

 

 

U kunt zich aanmelden via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

spring selectie in het nieuw!

E-mailadres Afdrukken PDF

NIEUWE SPONSOR VOOR SENIORENTEAM CGV URK

tijdens de uitvoering op 23 mei kregen de senioren springselectie de mededeling dat ze nieuwe pakjes mochten uitzoeken ,Sponsor Aquamar Freebac en Aqua Kristal taste diep in de buidel en de keus ws snel gemaakt.

Het is weer een prachtog plaatje en de Dames zijn dan ook supertrots op hun mooie nieuwe outfit.

IMG 7674

Recreanten wedstrijd 22 Februari

E-mailadres Afdrukken PDF

Meer informatie vind u op: https://www.dropbox.com/s/2faa9ln6evywlpb/cgvurk.xls

Pagina 1 van 7

Banner
Banner
Banner
Banner

Sponsoren

 

 


 

Wie is online

We hebben 2 gasten online

Inloggen