4x prijs bij Ahoy cup

E-mailadres Afdrukken PDF

Ahoy cup voor jeugd CGV Urk

ahoy cup

21 juni was Ahoy Rotterdam gevuld met alle disciplines van de KNGU .

De naam voor dit prachtige evenement is dan ook GROOT NK.

Van kleutergym tot free runnen ,acrogym ,rythmische gym,streetdance turnen voor heren en dames maar ook het groepsspringen is daar te vinden.

Ahoy ademt en leeft gymnastiek een heel weekend lang.

5 teams uit Urk mochten deelnemen aan de wedstrijd die op twee onderdelen kondene springen.

Wedstrijd 1 minitrampoline en pegasus met minitrampoline de scores worden bij elkaar opgeteld waardoor en natuurlijk geen fouten mogen worden gemaakt om in de prijzen te vallen.

Wedstrijd 2 airtumblingspringen,het onderdeel bestaat uit springen met de hele groep en individueel 2 series springen door 4 leden van die groep,airtumbling is een onderdeel dat wij niet vaak doen maar voor deze wedstrijd doen we dit graag.

De seniorengroep sprong een prima programma op de tumblingbaan,met mooie sprongen die prima werden uitgevoerd.

Ook de individuele sprongen zagen er technisch goed uit en een hoge score werd door de dames neergezet.het zilver werd dan ook dik verdient in ontvangst genomen.

Ook op de combinatie pegasus en minitramp werd dit team verdienstelijk 6e in een wedstrijd met 18 deelnemende teams mag dit jonge team daar dik tevreden mee zij.

De junioren zijn zeer goed bezig maar moesten aan de bak tegen 12 teams uit heel Nederland ,op het onderdeel pegasus waren zij de beste groep met een score van 21,3 punten op de trampoline was de score nog hoger met prachtig afgewerkte sprongen werd de score 24,25 op het scorebord geplaats, een mooie zilveren Ahoy Cup was voor de Urker junioren op korte afstand van het goud.

De A jeugd was voor deze wedstrijd samengesteld ,door het stoppen van een turnster en de blessure van Anita Zeeman was het team niet compleet ,maar Williene timmermans was een topinvaller voor deze dames.

De zilveren bokaal was voor dit team op de pegasus en minitramp combinatiewedstrijd, maar de tumblingbaan sprongen gingen gesmeerd en de groep presteerde optimaal,ook de individuele sprongen van de 4 dames zagen er fantastisch uit en de groep nam dan ook op dit onderdeel het goud mee naar Urk.

4 mooie prijzen op een landelijk evenement dat is Fantastic Gymnastic gymvereniging CGV Urk mag wederom trots zijn op deze prestaties.

Rond half acht arriveerde de bus met gymnasten en ouders weer op de Bult

spring selectie in het nieuw!

E-mailadres Afdrukken PDF

NIEUWE SPONSOR VOOR SENIORENTEAM CGV URK

tijdens de uitvoering op 23 mei kregen de senioren springselectie de mededeling dat ze nieuwe pakjes mochten uitzoeken ,Sponsor Aquamar Freebac en Aqua Kristal taste diep in de buidel en de keus ws snel gemaakt.

Het is weer een prachtog plaatje en de Dames zijn dan ook supertrots op hun mooie nieuwe outfit.

IMG 7674

Acrogym ouder(s) en ledenbijeenkomst

E-mailadres Afdrukken PDF

Beste acrogymnasten en hun ouder(s),

De laatste jaren zit de acrogym heel erg in de lift en ook dit seizoen hebben we weer hele mooie resultaten behaald. Dit succes heeft nu wel een keerzijde omdat we in de huidige situatie niet de mogelijkheden hebben om de acrogym verder uit  te breiden. We hebben een aantal ideeën die we  met het bestuur besproken hebben, en ten uitvoer willen brengen zodat het acrogym weer verder kan groeien.

Over de volgende zaken willen we graag jullie mening:

-            -Uitbreiding uren

-          -Opstarten recreatiegroepen

      -Opstarten topjesuur

-          -Aantrekken van extra leiding

-         - Accommodatie

-         - Doorgroeimogelijkheden naar C lijn

Daarom willen we hier a.s. dinsdag 24 juni van 18.00 – 18.30 uur in gymzaal de Noord tijdens een informatiebijeenkomst hier verder met jullie over praten.  We vinden het belangrijk dat jullie allemaal aanwezig zijn zodat we samen met jullie dit verder kunnen uitbouwen.

Annet, Berdien en Janske 

 

individueel springen junioren/senioren

E-mailadres Afdrukken PDF

Individueel springen junioren en senioren.

De laatste wedstrijd individueel springen werd gehouden in Dedemsvaart.

Door Urkerdag niet al te veel deelnemers maar toch een leuke groep uit Urk die streden om de podiumplaatsen.

De ochtend wedstrijd werd prima afgesloten met een 3e prijs voor Alien Bakker op de dubbelminitramp.

Op datzelfde toestel werd Deborah Bakker ook derde met prachtige sprongen ook op de tumblingbaan nam deborah het brons mee naar huis.

Josephina Hoekstra was in topvorm,ze presteerde het om op minitrampoline het zilver te bemachtigen maar op twee toestellen werd ze kampioen van District Oost,nl op de tumblingbaan en pegasus minitrampoline.

ochtend

De middagwedstrijd was zwaar,in de A categorie zitten veel topverenigingen.

Toch kwamen er een paar meiden op het podium terecht,Lumanda Kramer won brons op pegasus minitramp en marijke kramer deed het supergoed op dubbel minitrampoline en verdiende de 3e prijs.

Tinie Hoekstra werd de Kampioen van district Oost en ging trots met het goud naar huis.

middag dedemsvaart

Verrassingen van vorige week,Janieta Kramer deed vorige week prachtige series op de tumblingbaan,door fouten in de einduitslag kreeg ze deze prijs niet op de wedstrijd maar mocht de juf deze toch nog aan haar overhandigen,ook carolien romkes won goud op de tumblingbaan,Harmke Schenk brons op dubbel minitrampoline en claudia wezelman kreeg maar liefst 2 nagestuurde prijzen op kast en dubbel minitrampoline.

Zo heeft iedereen toch gekregen waar die recht op had.

Pagina 1 van 15

Banner
Banner
Banner
Banner

Sponsoren

 

 


 

Wie is online

We hebben 1 gast online

Inloggen