GROTE CLUB ACTIE

E-mailadres Afdrukken PDF

altZoals jullie weten doet onze Club ieder jaar mee aan de Grote Club Actie,deze week worden de boekjes weer uitgedeeld en kun je beginnen met het verkopen van de loten.

Natuurlijk kun je ook dit jaar zelf ook een leuk zakcentje verdienen nl bij 10 loten en meer ontvang je per lot €0,50 dus bij 20 loten heb je al 10 euro verdiend.

Dit jaar is er ook nog een prijs voor de lotenverkoper die de meeste loten verkoopt:wat je krijgt is nog een grote verrassing maar op deze site http://www.horloge.com/ kun je misschien meer ontdekken.

Voor de verkopers die 20 of meer loten verkopen is er dit jaar ook nog een vrijkaartje voor  Slagharen , Duinrell of Bobbejaanland dus daar ga je natuurlijk ook je best voor doen.

Heel veel succes met het verkopen van de loten en word de beste verkoper van CGV URK!!!!!!!

 

 

Recreanten wedstrijd 22 Februari

E-mailadres Afdrukken PDF

Meer informatie vind u op: https://www.dropbox.com/s/2faa9ln6evywlpb/cgvurk.xls

Agenda Acrogym

E-mailadres Afdrukken PDF

D en E Lijn  2014

18-01-2014 plaatsingswedstrijd Rijssen ( alle teams)
08-02-2014

plaatsingswedstrijd 

deelnemerslijst

Steenwijk (alleen Lumanda en Jelina)

blokindeling

15-02-2014 plaatstingswedstrijd Westerhaar (alle teams)
08-03-2014 overijssels kampioenschap Genemuiden (bij plaatsing)
29-03-2014 districtskamioenschap

Almelo (bij plaatsing)

24-05-2014 halve finale NK Zwolle (bij plaatsing)
07-06-2014 Nederlands kampioenschap Zwolle (bij plaatsing)

 

                             denice en gerlinde

 

 

 

 

nk springen AHOY

E-mailadres Afdrukken PDF

Fantastic gymnastics in Ahoy,

Het Groot NK wordt het genoemd,alle NK s van de disciplines van de KNGU zijn vertegenwoordigd in 1 weekend in Ahoy.

Een fantastisch evenement voordeelnemers en publiek,en 3 Urker springgroepen deden mee in dit evenement,en natuurlijk zijn vele ouders meegereist,wie wil Epke en Celine van Gerner nou missen.

De jeugd A jeugd B en de junioren die onlangs Nederlands Kampioen werden op Urk in de C lijn ,mochten nu al in de B meespringen.

a hoy a jeugd

De jeugdmeisjes A springen prima in de ochtendwedstrijd op het onderdeel pegasus minitrampoline een foutloos vlot en prima optreden beloond met een hoge score 21.90 punten op het hoogste niveau van Nederland een eerste plaats op dit toestel,een paar kleine schoonheidsfoutjes in het minitrampolineprogramma bezorgden de dames een zilveren bokaal.

In de middag de overige groepen,de jeugd B maakte met een nieuwe groep een goede indruk en liepen het podium net mis met een 4e plaats.

a hoy b junioren

De kersverse Nederlands Kampioenen bij de junioren namen het op tegen 11 groepen en traden een niveau hoger op in Ahoy en niet zonder succes,de pegasussprongen liepen prima ,maar op de minitramp werd het goud uit handen gegeven met een minimaal verschil werd het zilver voor deze vriendinnengroep die zelf op de website van het toernooi(www.fantasticgymnastics.nl) zijn te vinden,een mooie afsluiting van een fantastisch seizoen.

Pagina 1 van 7

Banner
Banner
Banner
Banner

Sponsoren

 

 


 

Wie is online

We hebben 4 gasten online

Inloggen