Ouder & kindgym is bedoeld voor de peuter van 2 tot 4 jaar, die samen met vader , moeder of opa (bebe) en oma (bes) , lekker wil gymmen in een ‘echte’ gymzaal.

Hedendaagse ouders/ verzorgers willen graag iets doen met hun kind”. “Thuis schiet het er vaak bij in om intensief met het kind bezig te zijn. Dat is meestal de grootste beweegreden voor deelname aan ouder- en kindgym. Sommige ouders vinden de gym een goede uitlaatklep voor hun energieke kind. Bovendien is het een gelegenheid om met andere opvoeders in contact te komen.”

Binnen de ouder en kindgym zijn het natuurlijk de peutertjes die centraal staan. Door hen allerlei situaties aan te bieden op het gebied van klimmen/klauteren, springen, rollen, duikelen, zwaaien en balanceren kunnen ze hun bewegingservaring vergroten. Allerlei dingen doen die thuis niet kunnen…. en er nog van leren ook: motoriek wordt ontwikkeld, er wordt gecommuniceerd door lichaamstaal en al bewegend ontdekken de kinderen hun mogelijkheden en beperkingen. Grenzen worden opgezocht en overwonnen met als resultaat een applaus van enthousiaste vaders, moeders of volwassene die mee is. En dat doet erg goed hoor!

Ook komen spelenderwijs allerlei begrippen aan bod (in/uit/op/onder/groot/klein/hoog/laag, en kleuren etc.). Natuurlijk wordt er ook gespeeld met ballen, hoepels, touwtjes, blokken en zelfs oude kranten.

Zoals je kunt lezen; een leerzame, sociale en gezellige les. Waarbij we de kinderen uitdagen, maar plezier en bewegen bovenaan staat!

De lessen worden o.l.v. Miranda gegeven. Ook komt Ludyanne van MOOR KIDS regelmatig langs. Zij is kinderfysiotherapeut.

Vrijdagochtend in gymzaal De Nagel

9:30 – 10:15 uur voor kinderen van 2 jaar

 

10:15 tot 11:00 uur voor kinderen van 3 jaar.

U kunt zich aanmelden via: de site Lidmaatschap aanvragen druk op de link en u word er rechtstreeks naar toe geleid. Wilt u bij het invullen van de gegevens niet u eigen gegevens invullen maar dat van uw kind! B.V.D

Na aanmelden ontvangt u een mail wanneer u uitgenodigd wordt voor de les. Tijdens de les ontvangt u een aanmeldingsformulier. Deze kunt u de week daarna inleveren.

Contributie per maand   €15,50

           

Voor alle leden van de gym wordt ook per kwartaal 6,20 afgehouden. Dit is voor de gymnastiekbond waarbij CGVU aangesloten is.

Let op: Voor het ouder en kindgym: Bij meerdere kinderen uit één gezin geldt een andere contributie

Hallo allemaal,

Hierbij ontvangt u belangrijke info.
Bij het reorganiseren van de gymvereniging is er een verandering gekomen in het afmelden. Voorheen kon dit per maand opgezegd worden.
Dit wijzigt nu naar per kwartaal. Onderaan de brief die alle leden hebben ontvangen met de contributie prijzen stond dat er akkoord werd gegeven met
de opzegtermijn van 1 maand vr de 1e dag van elk kwartaal.
Dit houd concreet in dat er 4 opzegmomenten zijn nl:

Voor 28 feb
Voor 30 mei
Voor 31 augustus
voor 30 november

Voorbeeld 1:
Opzegging is 28 februari
Trainen en betalen tot 31 maart
Geen lid meer vanaf 1 april

Voorbeeld 2:
Opzegging is 1 maart
Trainen en betalen tot en met 31 juni
Geen lid meer vanaf 1 juli

Natuurlijk hoop ik dat jullie als leden van ouder en kindgym hier geen gebruik van hoeven te maken, maar zie het als een stukje duidelijkheid naar jullie als ouders

groetjes Miranda