Vertrouwelijk contact persoon

Hallo allemaal.

Bij deze wil ik me voorstellen als vcp-er voor onze gymvereniging.
Wat het volgende wil zeggen:
Vcp staat voor Vertrouwelijk Contact Persoon.
Wat betekent dat precies?
Dat je bij mij terecht kan voor meerdere redenen. Je kunt denken aan verschillende vormen van machtsmisbruik binnen de vereniging, maar ook verschillende vormen van discriminatie, ontucht, (seksueel) misbruik. En misschien zijn er ook nog wel andere onderwerpen die je graag met een contactpersoon wil bespreken.
Hoe kun je me bereiken?
Via mijn email: catharinasmit@icloud.com of 06-25538184.
Voor vragen mag je me ook altijd aanspreken.

Nu willen jullie ook vast nog wel weten wie ik ben….
Ik ben Catharina Smit de Boer, getrouwd met Dirk Smit samen hebben we 5 kinderen waar er twee van op de gymvereniging zitten en dat zijn Marylinde en Brigitte. Verder werk ik als activiteiten begeleidster in Talma Haven en ben ik ook nog werkzaam als relatietherapeut.